Výčep Na stojáka Jakubák

Zastavte se na řemeslná piva z českých malo- a mini pivovarů, která jsou čepována stylem na hladinku nebo šnyt.

Nechybí pochutiny vhodné k pivu – utopenec, nakládaný hermelín a další sýry, obložené chleby,  nabídka teplých jídel, jako jsou taliány, polévky nebo masité klobásy.
Na čepu naleznete jak legendární Stojácké Poupě, tak i další řemeslná piva. Nabídka je doplněna stylovými destiláty a likéry, moravským vínem a nealko limonádami.
V celém podniku sice nenajdete jedinou židli, ale dá se různě posedávat na spoustě míst. 
Restaurační zahrádka má stoly na stání, zastínění a vodní mlhu, která příjemně ochlazuje okolí. Během léta jsou na náměstí pořádány kulturní akce v rámci Jakubák Open Air Festival.

Zastavte se na řemeslná piva z českých malo- a mini pivovarů, která jsou čepována stylem na hladinku nebo šnyt.

Nechybí pochutiny vhodné k pivu – utopenec, nakládaný hermelín a další sýry, obložené chleby,  nabídka teplých jídel, jako jsou taliány, polévky nebo masité klobásy.
Na čepu naleznete jak legendární Stojácké Poupě, tak i další řemeslná piva. Nabídka je doplněna stylovými destiláty a likéry, moravským vínem a nealko limonádami.
V celém podniku sice nenajdete jedinou židli, ale dá se různě posedávat na spoustě míst. 
Restaurační zahrádka má stoly na stání, zastínění a vodní mlhu, která příjemně ochlazuje okolí. Během léta jsou na náměstí pořádány kulturní akce v rámci Jakubák Open Air Festival. Zveme vás na ochutnávku ve jménu dobrého piva a dobré nálady! 

Otevírací doba: Po–PÁ 12.00–24.00
SO, NE, svátky 14.00–24.00
(mimo letní sezónu X–III měsíc 17.00–24.00)
+420 702 202 048, bez možnosti rezervací
Odpovědný vedoucí: Jiří Jízdný
+420 702 203 607

NÁŠ TIP: VÝČEP NA STOJÁKA PEKANDA, Brno, Pekařská 2

Výčep Na stojáka Jakubák, Gastronomie Brno